fbpx

Blog

Locatie noua!

Dragi toți!
Dorim să vă împărtășim experiențele pe care le-am avut în ultima vreme.
În primul rând, cea mai importantă informație, și anume că ne-am mutat. Suntem în continuare în Oradea, dar nu ne mai găsiți pe strada Menumorut, ci pe Lămâiței 5 ( Oradea ).


Din fericire, mutarea a fost rapidă și fără probleme. Pentru o perioadă nu am fost disponibili nici măcar telefonic, pentru asta ne cerem scuze tuturor! Acum ne-am întors, suntem disponibili prin e-mail(hello@11sound.ro), telefonic( 0745474358 ) și în showroom, doar să faceti o programare.
În ceea ce privește aspectul designului a fost important să fie simplu, dar unic și special. De asemenea, a fost important să găsim o soluție rapidă pentru acest aspect. Din acest motiv, am optat pentru fototapet. Am fost foarte norocoși pentru că am găsit o firmă (Beestick) care ne-a putut ajuta rapid, pot face modele personalizate, pot imprima în dimensiuni mari, iar pentru noi personal a fost de mare ajutor faptul că sunt din Oradea, deci ne pot ajuta chiar și cu lipirea.
Aveam câteva modele pe care le-am împărtășit colegilor de la Beestick, care au fost foarte profesioniști și ne-au ajutat, ne-au făcut și un design vizual înainte de a comanda și apoi ne-au oferit o ofertă.


Noi am rămas cu tapetul foto, ne-a plăcut cel mai mult, dar sunt atât de multe alte lucruri din care poți alege, au și autocolante, tablouri canvas și poți solicita un design personalizat, ceea ce a fost important în cazul nostru.

Am fost, desigur, interesați de tema muzicală, de dimensiunile mari și de designul unic, deoarece am vrut să afișăm logo-ul companiei pe tapetul foto personalizat.


Așadar, sperăm să vă placă noul nostru perete și dorim să le mulțumim designerilor de la Beestick pentru tot ajutorul și răbdarea de care au dat dovadă. 
Dacă vă întrebați ce ați putea face pentru a înveseli pereții goi din casa voastră, vă recomandăm cu drag produsele Beestick. Ei au o selecție excelentă pe site-ul lor, dar, așa cum am făcut și noi, sunt, de asemenea, profesioniști în ceea ce privește designul și producția personalizată.

Written By: M G

No Comments

Leave a Reply