fbpx

Sonorizare Funktion One

Sistemele de sunet Funktion One nu necesită introducere. Toată lumea le recunoaște atât după claritatea în reproducerea sunetului, cât și după estetica deosebită. Producătorii sunt extrem de devotați când vine vorba de atingerea perfecțiunii sonice.

[Citește mai mult despre difuzoarele și filosofia Funktion One: AICI]

La 11sound îți oferim un sistem unic și versatil, ideal pentru mai multe tipuri de aplicații, de la spații mici închise, până la festivaluri în aer liber.

Îți punem la dispoziție:

Funktion One Resolution 2RESOLUTION 2 – ideal pentru mai multe tipuri de aplicație, Res2 este elementul de top cu cea mai mare acoperire de frecvențe din toată gama Funktion One. De asemenea, poate fi utilizat ca monitor pentru DJ, având setare de crossover specific pentru această aplicație, astfel poți beneficia de un sunet omogen Funktion One și în pupitrul de DJ.

EVOLUTION 7 EH – Topul cel mai mare din toată gama Funktion One, ideal pentru sonorizare pentru evenimente mari, pentru evenimente de la 700 persoane în sus. Îți punem la dispoziție mai multe perechi, astfel poți avea sunete înalte și medii precise în toată arena.

F215 MK2 – Secțiunea MID-BASS – inima bătătoare oricărui sistem. Compus din două drivere de 15″, acesta reproduce kick-uri precise, bine definite. Poate fi utilizat ca și bass stand-alone în spații mai restrânse, sau împreună cu frații săi mai mari F121 / F124 în spații mai mari, sau în aer liber.

F218 MK2 – Bass puternic și punchy într-un pachet relativ mic. Cele două drivere de 18” redau kick-uri foarte curate la un volum ridicat, fără să te deranjeze la urechi. Este unitatea cea mai versatilă pentru bass. Chiar și o singură pereche redă joase suficiente pentru 150-400 persoane, iar în stack-uri de 3×2, produce bass exploziv, la claritate maximă.

F121 – Sunt așezate de cele mai multe ori în fața pupitrului. Acestea acoperă frecvențele cele mai joase (chiar până la 20 Hz) și sunt indispensabile pentru aplicații unde muzica este definită prin linii de bass accentuate, sau în aplicații open-air. Recomandăm folosirea lor chiar și în spații mai mici, pentru un sunet mai rotund și călduros.

F124 –  Partenerul perfect pentru sisteme Evolution. Reproduce frecvențe low-bass cu rapiditatea și impactul unităților mai mici, cu tehnologie Funktion One de ultima generație. Recomandat pentru aplicații mari (peste 1000 persoane), pentru acoperire maximă și un sunet impunător.

Sistemul Funktion One poate fi inchiriata si in Ungaria / Bulgaria.

In Ungaria suntem prezenti prin ElevenSound ( Funktion One bérlés / rental ) si 11Sound.hu – Dj Shop